hemsedal-sporthotell

Konseptet

Hotellkonseptet er basert på at studioleilighetene seksjoneres og selges med tilbakeleieavtale. Seksjonseier har eksklusiv bruksrett til studioleiligheten og kan i tillegg bruke øvrige fasiliteter på hotellet. 

De studioleilighetene som til enhver tid ikke er i egenbruk, blir brukt i hotelldriften. Seksjonseier får 40% av hotellets rompris ved utleie, utbetalt på månedlig basis. 

Alle faste felleskostnader dekkes av hotellet.

Eier melder inn sin planlagte egenbruk halvårlig, i tillegg kan leilighetseierne booke egenbruk helt opp til ankomstdagen, forutsatt at leiligheten ikke allerede er utleid.

"Gratis" leilighet på fjellet

Hotellkonseptet er planlagt med flere salgskanaler og booking på nett. 

Basert på et budsjettert gjennomsnittlig årlig belegg på 61% på hotellet og en gjennomsnittlig rompris på NOK 1.349 pr døgn, vil leilighetseier i praksis ha gratis leilighet*, selv med egenbruk av leiligheten 1 uke i jul/nyttår, 1 uke vinterferie, 1 uke i påskeferie og 8 helger i skisesongen.

* Dvs. at inntekter fra utleie vil kunne dekker finansieringskostnader.

Ingen felleskostnader

Hotellet dekker alle felleskostnader, og eier selv betaler kun en fast pris for klargjøring av rommet etter egenbruk, samt egne finansierings-kostnader, eiendomsskatt og skatt på leieinntekt.


Egenbruk av din studioleilighet

Eier melder inn sin planlagte egenbruk halvårlig. I tillegg kan eierne booke egenbruk helt opp til ankomstdagen, forutsatt at leiligheten ikke allerede er utleid.

Ved ankomst til egen studioleilighet, er denne rengjort og oppredd slik et hotellrom skal være. Eierne forlater rommet ryddig og tomt for egne eiendeler, og betaler kun en fast sum (NOK 600) ved utsjekk for vask og klargjøring for utleie i hotelldriften. 

Eier kan oppbevare ski/støvler og private eiendeler i eget lagerrom i underetasjen i periodene leilighetene ikke er i bruk av eier selv.