hemsedal-sporthotell

Designet for trivsel

Studioleilighetene leveres nøkkelferdige, innredet med møbler og inventar til det antall sengeplasser som er i enheten.

Løsningene er smarte og plassbesparende. Med enkle grep transformeres spiseplassen og sofaen til 2 dobbeltsenger på kveldstid, og gir dermed gode sengeplasser for 4 personer.  I tillegg kommer alle enheter med et praktisk kjøkken og et moderne bad.

Alle studioleiligheter har låsbart skiskap i skistallen i tilknytning til parkeringskjelleren, samt lagerrom for oppbevaring av personlige eiendeler når studioleiligheten leies ut.

Et moderne hotellkonseptet

Hotellkonseptet er basert på at studioleilighetene seksjoneres og selges med tilbakeleieavtale. Seksjonseier har da eksklusiv bruksrett til studioleiligheten og kan i tillegg bruke øvrige fasiliteter på hotellet. 

De studioleilighetene som til enhver tid ikke er i bruk av seksjonseier, blir brukt i hotelldriften. Seksjonseier får 40% av hotellets rompris ved utleie, utbetalt på månedlig basis.

Eierne betaler ikke felleskostnader. Utover betaling for rengjøring etter eget bruk, er det ingen øvrige kostnader med studioleiligheten, annet enn eiernes egne finansieringskostnader av kjøpesummen, samt eiendomsskatt og skatt på leieinntekt.